7.5.12

Παρέμεινε η σημαία στον ιστό της!

 Ο ιστότοπος αισθάνεται την υποχρέωση να δώσει θερμά συγχαρητήρια στους 26.590 πατρινούς συμπολίτες που σε πείσμα των ΜΜΕ, αναγνώρισαν μέσα από τους εκατοντάδες υποψήφιους των 32 περίπου κομμάτων το γνήσιο πατρινόπουλο, τον ειλικρινή Αχαιό πολιτευτή που θα παλέψει για τα αχαϊκά συμφέροντα, τον φάρο της πολιτικής σε τελική ανάλυση. Θα θέλαμε να τους γνωρίσουμε καθένα έκαστο ξεχωριστά και να τους σφίξουμε το χέρι, και να τους ρωτήσουμε αν στην επιλογή τους είχαν κατασταλλάξει καιρό τώρα ή αν πείστηκαν μόλις το τελευταίο διάστημα για την ψήφο τους αυτή. Το ΠΑΣΟΚ έχει να καυχάται ότι ανέδειξε έναν μεν βουλευτή στην Αχαΐα, αλλά... λέοντα! Και ο λόγος βέβαια για τον πρώην πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου που κάποιοι ειρωνικά και κακόβουλα αποκαλούν Τζέφρυ. Ξεχνούν όμως οι εξυπνάκηδες ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Και να που ο λαός μίλησε και δικαίωσε απόλυτα τον πρώην πρωθυπουργό, δίνοντάς του το ασημένιο μετάλλιο ψήφων σε διακομματικό μάλιστα επίπεδο στην Πάτρα! Ώρα λοιπόν και οι κακές γλώσσες να καταπιούν επιτέλους την δική τους.
   Πρόταση! Ο ιστότοπος προτείνει, όσο κοστοβόρο και εν είναι, να στηθεί μαρμάρινη στήλη στο κέντρο της Πλατείας Γεωργίου, όπου θα χαραχτούν όλα τα ονόματα και των 26.590 Πατρινών που συνέβαλαν στην εκλογή του αγωνιστή της Πάτρας αλλά και της Ελλάδας.

2 σχόλια:

p-andr είπε...

Η "σημαία" πήρε την έδρα τιμητικά - χωρίς σταυρό - λόγω του ότι διετέλεσε πρώην Πρωθυπουργός. (Τα έχουν φροντίσει όλα!) Γι' αυτό το λόγο και πήρε αθροιστικά το σύνολο των ψήφων όλων των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα. Συνεπώς οι 26.590 ψήφοι μειώνονται δραματικά! Αν είχε τα κότσια ας κατέβενε σαν απλός βουλευτής... http://bit.ly/J6MpOw

babiscook είπε...

Η ψήφος είναι όπως το προσκύνημα στην εικόνα του κάθε Αγίου, που η τιμή αποδίδεται στον Ένα Θεό. Έτσι και η ψήφος σε οποιονδήποτε υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, αποδίδει την τιμή στον Θεό (πρώην πρωθυπουργό) του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή τον ΓΑΠ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΧΡΗΝΑΙ ΜΗΔΕΝ ΦΡΟΝΕΙΝ ΘΝΗΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤ' ΑΘΑΝΑΤΑ» (Ο Άρχων πρέπει τίποτε να μη σκέπτεται ως θνητός, αλλά ως αθάνατος), Βίας ὁ Πριηνεὺς 625-540 π.Χ.

X