Επικοινωνία

Εκτός από τα σχόλια επί των αναρτήσεων, μπορείται επίσης να στείλετε τις παρατηρήσεις σας και να επικοινωνήσετε με τον δημιουργό του ιστολογίου στο e-mail   babiscook@gmail.com


ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ:
  • Για καλύτερη και ευκολότερη περιήγηση σας στο παρόν ιστολόγιο, είναι χρήσιμο να γνωρίζεται ότι τα άρθρα του, έχουν την μορφή της κλασσικής ανάρτησης (δηλαδή, μπορεί κανείς να τα διαβάζει μεμονωμένα και να αφήνει τα σχόλιά του) μόνο στο "σαλόνι" του ιστολογίου (Αρχική σελίδα).
  • Στις υπόλοιπες Σελίδες του ιστολογίου τα άρθρα δεν έχουν αυτή τη μορφή, παρά καταχωρούνται το ένα κατόπιν του άλλου σε μία ατελείωτη συνέχεια από το νεότερο προς το παλαιότερο. Δηλαδή, στην κορυφή της κάθε Σελίδας (Φιλανάγνωση, Μουσική, κ.λπ.) θα συναντάτε πάντα το πιό πρόσφατο άρθρο, και ακριβώς από κάτω (σαν μία ενιαία ανάρτηση) θα βρίσκεται το αμέσως προηγούμενο άρθρο.
  • ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ...
  • Η περιήγηση και η γρηγορότερη εύρεση του άρθρου - ανάρτησης που αναζητά κάποιος γίνεται πολύ εύκολα αν επιλέξετε στο πληκτρολόγιό σας Ctrl+F (ound) οπότε και εμφανίζεται άνω και δεξιά το πλαίσιο της Αναζήτησης Λέξεων. Εκεί πληκτρολογείτε τη λέξη ή φράση που σας ενδιαφέρει και αμέσως σας μεταφέρει στο σημείο που ακριβώς βρίσκεται η επίμαχη λέξη ή φράση!
    • Παράλληλα, έχετε την δυνατότητα επιλέγοντας το εικονίδιο της "Ηχούς της Πόλης", από την δεξιά στήλη, να ακούτε ζωντανά το πρόγραμμα του πρώτου Ελληνικού Ραδιοφωνικού Σταθμού της Κωνσταντινούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΧΡΗΝΑΙ ΜΗΔΕΝ ΦΡΟΝΕΙΝ ΘΝΗΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤ' ΑΘΑΝΑΤΑ» (Ο Άρχων πρέπει τίποτε να μη σκέπτεται ως θνητός, αλλά ως αθάνατος), Βίας ὁ Πριηνεὺς 625-540 π.Χ.

X